Nyolc házba ömlött be a víz Gicen (képek + videók)


2010-06-18 19:16:23  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Nyolc házba ömlött be a víz Gicen (képek + videók) főképe
Ismét hirtelen jött nagy mennyiségű csapadék érte el városunkat és a kistérség egyes területeit az elmúlt órában. A tűzoltóktól kapott információk szerint azokon a helyeken, ahol a hirtelen zivatarok eddig is problémát okoztak most is áll az utcákban és az udvarokban a víz, de rendkívüli feladatot ezúttal nem okozott az égi „áldás” a tűzoltóknak. Egy Mező utcai lakos a Pápa Városi Televíziónak jelentette, hogy házának ajtaján befolyt az összegyűlt esővíz és ott az utca nagy része vízben áll. Információink szerint az eső Gicen okoz komoly problémát, nyolc ház van veszélyben. Horváth Tibor polgármester telefonon elmondta, egyelőre külső segítség nélkül, a helyi lakosok védekeznek a házakba bezúduló csapadék és a vele együtt érkező sár és iszap ellen, két utcában homokzsákokat raknak a lakóházak elé és árkokkal próbálják elvezetni az áradatot.Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-09 12:38:13

Javítják az utat a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-05-22 17:46:17

Május 30-án nyit az Esterházy-kastély


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 19:29:40

Mi, pápaiak! - Új mozgalom alakult városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-03-23 17:43:33

Március végére elkészülhet a Szent István úti járdafelújítás