Lezárt akta: Lakatlan házból loptak


2020-07-24 18:34:35  | cikk:  | 


Lezárt akta: Lakatlan házból loptak főképe
A pápai rendőrök egy 22 éves és egy 43 éves bakonyszücsi férfi ellen folytattak nyomozást.

A rendőrségre 2020. július 8-án érkezett bejelentés arról, hogy egy bakonyszücsi lakatlan ház bejárati ajtaját ismeretlen elkövetők befeszítették, és onnan egy kandallót elloptak. A rendőrök az adatgyűjtést követően azonosították az elkövetőket, majd gyanúsítottként kihallgatták a településen élő 22 éves és 43 éves férfit. Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését, és elmondták azt is, hogy a kályhát eladták egy helyi lakosnak. A nyomozók az ellopott fűtőtestet az elkövetők által megadott címen megtalálták, lefoglalták, majd jogos tulajdonosának visszaadták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A járőrök 2020. június 26-án este Pápán igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő 29 éves helyi lakost. Az igazoltatás során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult,...

2020-07-07 07:32:22

Rendőrkézen az ittas sofőr


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 15:04:23

Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 76 éves ugodi sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján 2020. január 30-án délután egy 76 éves ugodi lakos Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során meg akart fordulni...

2020-04-09 12:09:30

Meg akart fordulni autójával a férfi, balesetet okozott


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:39:04

Évértékelő állománygyűlés Pápán