Rendőrkézen a szénabálatolvajok és az orgazdák


2020-07-27 08:11:12  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai az ügyben lopás miatt egy 48 éves nőt és 26 éves fiát, orgazdaság miatt pedig egy 57 éves nórápi lakost 23 éves fiával együtt hallgattak ki gyanúsítottként.

Feljelentés érkezett a rendőrségre 2020. július 23-án délelőtt arról, hogy egy Pápa környéki mezőgazdasági területről 2020. június végétől több mint száz darab szénabálát lopott el ismeretlen tettes, mellyel egymillió forintot meghaladó kárt okozott. Az adatgyűjtés eredményeként egy 48 éves pápai nő és 26 éves fia került a rendőrség látókörébe. A rendőrök a feltételezett elkövetőket másnap délután otthonukban elfogták, majd előállították őket, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás során szerzett információk alapján felmerült a gyanú, hogy a lopott szénabálákat egy 57 éves nórápi lakos megvásárolta, 23 éves Dákán élő fia pedig tovább értékesítette azokat. A rendőrök a két személyt szintén 2020. július 24-én késő délután otthonaikban elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a házkutatáskor az idősebb férfi ingatlanának udvarán a bűncselekményből származó szénabálák egy részét megtalálták, lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosnak. Az édesapa ellen orgazdaság vétség, míg fia ellen orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon.


Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves vaszari lakost állítottak elő.

A járőrök 2020. május 5-ére virradó éjszaka Pápa egyik utcájában állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az igazoltatás során a 25 éves vaszari sofőrrel szemben alkalmazott...

2020-05-05 12:04:14

Ittasan ült volán mögé a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:08:21

Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 38 éves karcagi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás adatai alapján 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A kiérkező rendőrök...

2020-04-08 13:29:56

Tetten érték a rendőrök a gyógyszertári tolvajt


Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást...

2020-03-12 13:27:57

Pápai Rendőrök visszaadták a trófeát a vadásztársaságnak