Több jelzőtáblát is kidöntött az ittas sofőr, a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene


2020-07-27 08:15:09  | cikk:  | 


A pápai rendőrök két órán belül kétszer fogták el a 27 éves helyi lakost.

A járőrök 2020. július 24-én hajnalban Pápa egyik utcájában arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi az autójával több közúti jelzőtáblának is nekihajtott. Utánamentek, megállították és a járművezetőt igazoltatták. Az intézkedéskor a sofőrrel szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, mely pozitív eredménnyel zárult, ezért őt további mintavételre előállították, ellene büntetőfeljelentést tettek, majd szabadon bocsátották.

Ugyanezen a napon, két órával később szintén felfigyeltek a rendőrök a férfira, amint az autóját vezette. A járőrök ismét megállították, és az alkoholteszter megint pozitív értéket mutatott nála, így újra előállították.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás indult a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-05 13:47:32

Betörtek és elektronikai cikkeket loptak a tolvajok, a rendőrök elfogták őket


ajánlott cikk főképe

2020-07-30 11:54:30

Házhoz mentünk Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 38 éves karcagi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás adatai alapján 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A kiérkező rendőrök...

2020-04-08 13:29:56

Tetten érték a rendőrök a gyógyszertári tolvajt