Pápán folytatódik a Házhoz megyünk program


2020-07-27 11:52:00  | cikk:  | 


Pápán folytatódik a Házhoz megyünk program  főképe
A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei a helyi fürdőben várják az érdeklődőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett Házhoz megyünk elnevezésű vagyonvédelmi programját a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. július 29-én a helyi fürdőben szervezik meg.

A rendőrök 10 órától 14 óráig a fürdő vendégeinek hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal szolgálnak, és különböző témájú bűnmegelőzési kiadványokat adnak át részükre. A helyszínen igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni vagyonvédelmi tanácsadás is, amely - elérhetőség meghagyása esetén - egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.

A rendezvény ideje alatt a vagyonvédelmi programhoz kapcsolódó országos BikeSafe kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílik. Ennek során rögzítik a kétkerekű színét, típusát, a gyártót, a gyártási számot, jellegzetességeit és fényképfelvételeket is készítenek róla, majd ezek az adatok egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Lopás esetén pedig megkönnyítik a felderítést, valamint a megtalált kerékpárok tulajdonoshoz történő visszajuttatását is.

A Pápai Rendőrkapitányság várja az érdeklődőket!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök befejezték a nyomozást annak a 46 éves férfinak az ügyében, aki egy elvesztett bankkártyáról vett fel pénzt.

Ahogy arról korábban...

2020-07-08 15:46:45

Lezárt nyomozás: szájába gyűrte a pénzt a férfi mikor meglátta a rendőröket


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 15:19:42

Közös akció az erdők védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 13:33:30

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök előállították


ajánlott cikk főképe

2020-07-28 12:35:56

Közlekedési akció a balesetek megelőzéséért