Lezárt akta: két utas sérült a balesetben


2020-07-28 12:38:26  | cikk:  | 


Lezárt akta: két utas sérült a balesetben főképe
A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 40 éves soproni sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai szerint a 40 éves férfi 2020. május 31-én délelőtt autójával közlekedett a 834-es számú főúton Külsővat irányából Nemesszalók irányába, mikor egy balra ívelő útkanyarulatot követő egyenes szakaszban a jármű hátulja megcsúszott, és a gépkocsi irányíthatatlanná vált. Az autó a menetirány szerinti bal oldalra sodródott, a szalagkorlátnak ütközött, majd az út melletti lejtős területen a fák közé csapódva állt meg. A baleset során a jármű két utasa megsérült.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A rendőrség a kábítószer-ellenes világnap alkalmából egy kisfilmmel hívja fel a figyelmet a drogfogyasztás sokszor visszafordíthatatlan következményeire.Jelenleg Európában a kábítószerek terjedésének különösen dinamikus időszaka zajlik. Új és egyre veszélyesebb szerek...

2020-06-26 16:19:55

Elég egyetlen rossz döntés — és az egész életed megváltozhat


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 09:13:49

Nyári tábor a megelőzés jegyében


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves vaszari lakost állítottak elő.

A járőrök 2020. május 5-ére virradó éjszaka Pápa egyik utcájában állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az igazoltatás során a 25 éves vaszari sofőrrel szemben alkalmazott...

2020-05-05 12:04:14

Ittasan ült volán mögé a férfi, a rendőrök elfogták