Szerelik a közlekedési lámpákat a Somlai úton


2020-07-30 13:54:42  | cikk: HuHa  | 


Szerelik a közlekedési lámpákat a Somlai úton főképe
Ma megkezdték a közlekedési lámpák felszerelését a Somlai-Bocsor-Erkel Ferenc utca kereszteződésében. Mint ismeretes, az önkormányzat közlekedésfejlesztési projektjének részeként lámpás kereszteződéssé alakítják a nagyforgalmú csomópontot. A munkálatok már hetekkel ezelőtt megkezdődtek, előszőr a szükséges vezetékezéseket építették ki a kivitelezők, készül az újonnan megépítendő négy gyalogos-átkelőhely megközelítését biztosító rávezető járdaszakasz, az elmúlt napokban telepítették a közvilágítási oszlopokat és a lámpatesteket, ma pedig a forgalomirányító lámpák elhelyezése is megkezdődött.

Egyelőre a Somlai út forgalmát szabályozó, az útpálya felett átívelő közlekedési lámpákat rakták fel, a munkát emelőkosaras autóból végezték, így félpályán korlátozták a forgalmat a csomópontban. Információink szerint a kivitelezés a jövő héten folytatódik, a Bocsor és az Erkel utca felől érkező járműveket irányító lámpákat, illetve a gyalogosközlekedést szabályozó lámpákat akkor telepítik majd. A szakemberektől megtudtuk, az egyik legmodernebb technikát építik itt ki, a lámparúdra szerelt radarok figyelik majd a forgalmat és ez szabályozza majd, hogy mikor melyik irány kap zöld utat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 16:48:16

Már 16 igazolt fertőzött Pápán és környékén! (cikkünket frissítettük)


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 15:08:50

MOB elnöki látogatás az épülő atlétikai központnál (frissítve)


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 23:33:42

Bővült a piac nyitvatartása, újra jöhetnek a ruhaárusok


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 19:10:36

A sportcsarnok küzdőterén is megindult a munka