Az augusztus 20-ai ünnepséget megtartják, de a borfesztivált elhalasztják városunkban


2020-08-04 13:36:57  | cikk: Babos Petra  | 


Az augusztus 20-ai ünnepséget megtartják, de a borfesztivált elhalasztják városunkban főképe
Államalapító Szent István ünnepét az Esterházy-kastély udvarán rendezik meg az idei évben. Bognárné Novák Ilona, a JMSZK igazgatóhelyettese elmondta, a koronavírus miatt az idei évben Államalapító Szent István ünnepén is változik a program.
Bognárné Novák Ilona, a JMSZK igazgatóhelyettese 

-A koronavírus-veszély miatt augusztus15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani. Az idén az augusztus 20-ai ünnepséget az Esterházy-kastély udvarán rendezzük meg, ahol kontrollálni tudjuk a létszámot. Mivel március 15-én elmaradt a városi megemlékezés, így nem volt lehetőség a városi kitüntetések átadására sem, ezt az augusztus 20-ai ünnepségen pótoljuk. A városi ünnepély 17 óra 45 perckor Pápa Város Fúvószenekarának toborzójával kezdődik a kastély udvarán, ahol ünnepi beszédet Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke mond. A Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál programját összeállítottuk, de a kormány döntése nyomán elhalasztjuk a rendezvényt - tudtuk meg Bognárné Novák Ilonától. 


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-06 15:44:24

Csontozómunkás képzés Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 20:25:29

Megfertőződött egy bölcsődei dolgozó


ajánlott cikk főképe

2020-08-09 19:37:12

31 fertőzött, karanténban több háziorvos - vasárnap esti információk a koronavírus-járványról


ajánlott cikk főképe

2020-08-09 23:02:51

17 éves a Várkertfürdő