Koronavírusos egy óvónő - bezárták az Erzsébetvárosi Óvodát


2020-08-04 21:31:52  | cikk: HuHa  | 


Koronavírusos egy óvónő - bezárták az Erzsébetvárosi Óvodát főképe
Pozitív lett a koronavírus-tesztje egy óvónőnek - adta hírül ma esti rendkívüli sajtótájékoztatóján a Pápa Városi Televízióban dr. Áldozó Tamás. A polgármester az elmúlt napokban ismertté vált további koronavírus fertőzöttekről is hírt adott.

Megerősítette, a Teveli Úti Otthonház igazoltan fertőzött dolgozójával közvetlen kapcsolatba került három munkatársnak hétfői mintavételi eredménye negatív - ez jó hír -, a lakók és a többi dolgozó koronavírus-tesztjének eredménye még nem ismert. Ugyanakkor megérkezett a pápai igazolt vírusfertőzött személy közvetlen családtagjainak eredménye is, mely szintén pozitív. Az ő esetükben a kontakt-kutatás tovább folytatódik.
A városvezető elmondta, az ellenőrzésre küldött minták elemzése eredményeként kiderült, hogy az Erzsébetvárosi Óvodában dolgozó egyik munkatárs ugyancsak pozitívnak bizonyult, sőt a közvetlen családtagjai közül további két személy szintén pozitív.

Kiemelte, az igazoltan pozitív pápai esetek száma a hétfői 1-ről kedd estére 6-ra nőtt, a járásban pedig 3 további pozitív esetről tud.
-Utasítottam a Pápai Városi Óvodák vezetőjét, hogy az Erzsébetvárosi Óvodát augusztus 5., szerda reggeltől zárja be, és erről az érintett családok értesítését még ma, kedd este kezdje meg. Az óvoda az alapos fertőtlenítő takarítás után fogadhat újra gyerekeket - jelentette be.
A városvezető ismét nyomatékosan kért mindenkit, hogy a vírusfertőzés megelőzésére hozott szabályokat tartsák be.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-09 23:18:25

Pápai rege - Molnár Lajos visszatekintő kiállítása a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2020-08-23 21:15:09

Járványhelyzet: Jelentősen csökkent a megerősített pozitív esetek száma


ajánlott cikk főképe

2020-09-24 17:21:22

Szőlőszemezgető - felfedező füzet gyerekeknek


ajánlott cikk főképe

2020-09-06 20:32:10

1-gyel csökkent a karanténban lévők száma