Beköszöntött a vakáció az Erkelben is


2010-06-19 09:03:12  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Beköszöntött a vakáció az Erkelben is főképe
Tegnap 17 órakor a negyedik, az ötödik és a hatodik osztályos tanulóknak, majd 18 óra 30 perctől az első, a második és a harmadik osztályos tanulóknak kezdődött el az évzáró ünnepsége az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában. Kedden volt a hetedikesek évzárója és akkor búcsúzott el az iskola a végzős, nyolcadik osztályos tanulóitól is. Idén 448 diák kapott bizonyítványt s benne a megérdemelt értékelést vagy osztályzatokat és 54 nyolcadikos ballagott tovább középiskolákba. Az évzárón Schmidt Dezsőné igazgatónő köszöntötte a népes diáksereget, majd átadta a kitűnő, az egy, a kettő és a három négyessel végzett diákoknak a bizonyítványt. Ezt követően az igazgatónő jutalmakat osztott ki az iskola azon tanulói részére, akik a kimagasló eredményeik mellett valamilyen versenyen is sikeresen képviselték az iskolát. Az évzáró az 5. Z osztályos tanulók a Nyár, van nyár című kánonjával fejeződött be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-21 13:13:08

A gyermekosztály kapta az egyetemes imahét perselyadományát


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 14:13:35

Már az első napon találtak leleteket - Megkezdődött a régészeti próbafeltárás


ajánlott cikk főképe

2020-03-19 16:19:36

Beszakadt a szökőkút térkőburkolata az egyik kukásautó alatt a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-03-07 18:32:43

Míves üvegtárgyak, cseréppipa, kályhacsempe