Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök


2020-08-07 15:04:23  | cikk:  | 


Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai baleset-megelőzési akció keretében állították meg a bicikliseket.

A rendőrök 2020. augusztus 7-én délelőtt Pápa több pontján ellenőrizték a kerékpáros-forgalmat. Az akció célja az volt, hogy a balesetek megelőzése érdekében felhívják a biciklisek figyelmét a közlekedési szabályok betartására, a kötelező tartozékok fontosságára, valamint a látni és látszani alapelv kiemelt szerepére.

Elmondták az állampolgároknak, hogy kétkerekűvel lehetőség szerint a kerékpárúton vagy a kerékpársávon közlekedjenek, kijelölt gyalogos-átkelőhely előtt pedig minden esetben szálljanak le a kétkerekűről, és a forgalomba való bekapcsolódás előtt győződjenek meg annak veszélytelenségéről. Hangsúlyozták továbbá, hogy az esti szürkületben és éjszaka nagyon fontos, hogy megfelelően ki legyen világítva kerékpárjuk, és viseljenek láthatóságot segítő eszközöket.

A rendőrök továbbá hasznos baleset-megelőzési tanácsokat tartalmazó kiadványokat is átadtak a kerékpárosoknak.

 ...hogy mindenki hazaérjen!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-28 12:38:26

Lezárt akta: két utas sérült a balesetben


Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folyt nyomozás egy 65 éves férfi ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a sértett Pápán, a Teveli úton haladt 2019. augusztus 1-jén délelőtt, amikor észrevette, hogy vele szemben...

2020-09-09 15:13:37

Az úton kóborolt, majd ellökte a segítségére sietőt a férfi


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 12:09:05

Kiskocsit lopott a fiú, a rendőrök elfogták


A pápai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 46 éves helyi lakost.

A sértett 2020. május 10-én délután értesítette a rendőrséget arról, hogy bankkártyáját, melynek tokjára felírta a PIN kódot is, elvesztette. Ezt követően több üzenetet kapott telefonjára, hogy a bankkártyájával...

2020-05-12 13:14:33

A rendőröket meglátva szájába gyűrte a pénzt