Hétfőn és kedden aszfaltozzák a lámpás kereszteződést


2020-08-07 15:27:48  | cikk: HuHa  | 


Hétfőn és kedden aszfaltozzák a lámpás kereszteződést főképe
A tervek szerint kedden újraaszfaltozzák a Somlai-Bocsor-Erkel utcai csomópontot, ehhez már hétfőn megkezdik az építők az előkészítő munkákat - kaptuk a tájékoztatást a Városházáról. Eszerint augusztus 10-én hétfőn, 8-tól 14 óráig az útpálya aszfaltjának felmarása miatt lezárják a Somlai-Bocsor-Erkel utcai kereszteződést, a munkálatok idején a Bocsor utcából és az Erkel utcából nem lehet kihajtani a Somlai útra, a Somlai úton pedig félpályás lezárás lesz érvényben. Az építő cég azt kéri, hogy hétfőn mindenki kerülje el a csomópontot.

Az új útburkolat behúzását kedden végzik majd el, ekkor egész napos forgalomkorlátozásra kell számítani a kereszteződésben az aszfaltozás miatt - mondta el Albert Henrietta, beruházási ügyintéző.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 12:47:48

Példaértékű összefogásból új játékok a tapolcafői óvodában


ajánlott cikk főképe

2020-07-17 21:10:16

Terítéken az intézményi átalakítás - ülésezett a képviselő-testület


ajánlott cikk főképe

2020-08-31 20:55:23

Holnap reggel becsengetnek az iskolákban


ajánlott cikk főképe

2020-07-05 11:26:33

Beck Zoli és a Szívemhez szorítom