26 fertőzött, 92 karantén péntek délután


2020-08-07 17:33:48  | cikk: HuHa  | 


26 fertőzött, 92 karantén péntek délután főképe
Nem sokkal ezelőtt a legfrissebb járványügyi adatokról szólt a Pápa Városi Televízióban a polgármester. Dr. Áldozó Tamás kiemelte, a csütörtökön 20 órakor ismert esetek száma, ma pénteken 17 óráig 6 fővel, 20-ról 26-ra nőtt. Mint ismert, az első fertőzöttet pont egy hete azonosították. A fertőzöttek kétharmada pápai, egyharmada pedig a járásban él.

Az elrendelt karanténok száma a tegnap 73 volt, ma újabb 21 karantént rendeltek el két járványügyi megfigyelést megszüntettek, így a hatályban lévő elrendelt karanténok száma 92 - ismertette a városvezető. Hozzátette, a jövő héttől kezdődően a polgármesteri hivatal, a Vízmű, a Közszolg Kft, a Városgondnokság ügyfélfogadási rendjében szigorítások lépnek életbe a tavasszal elrendelt veszélyhelyzet idején már megismert eljárásrend szerint. Jövő héttől a városi piacon ismét kötelező a maszk használat.

A sajtótájékoztató végén a polgármester nyomatékosan kérte a lakosságot a szabályok betartására a maszkhasználat, a higiéniai előírások és a szociális távolságtartás területén.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-09 09:37:52

Szabadtéri misékre várják a 65 év alattiakat vasárnaponként


ajánlott cikk főképe

2020-08-06 10:52:44

Múltidéző séta a zsidó temetőkben


ajánlott cikk főképe

2020-09-12 21:30:40

Jelentősen megugrott a karanténban lévők száma


ajánlott cikk főképe

2020-07-14 13:08:23

Hagyományőrző tábor a könyvtárban