A járványhelyzet miatt szünetel a személyes ügyfélfogadás a Vízműnél


2020-08-10 12:16:25  | cikk: Babos Petra  | 


A járványhelyzet miatt szünetel a személyes ügyfélfogadás a Vízműnél főképe
A Vízmű ügyfélszolgálati irodájában a személyes ügyintézés augusztus 7-től (péntek) határozatlan ideig szünetel.
Ennek kapcsán dr. Lukács Endre, a Pápa Vízmű Zrt. vezérigazgatója elmondta, a koronavírus-járvány miatt, ismét telefonon, e-mailben és levélben tudják az ügyfelek intézni az ügyeiket a Vízműnél.
-Óvatosságból kettő felé osztottam a csapatot, az egyik fele az egyik héten, míg a másik a másik héten dolgozik, tehát, ha valahol gond adódna, akkor a másik csapat még tud dolgozni, mert vizet mindenféleképpen kell szolgáltatnunk - tudtuk meg dr. Lukács Endrétől, aki hozzáfűzte, a járvány miatt elmaradt a tavaszi mérőóra állás leolvasása.
Dr. Lukács Endre, a Pápai Vízmű Zrt. vezérigazgatója

-Az elmúlt években áttértünk arra, hogy évente kétszer olvassuk le a mérőórákat, hiszen az a tapasztalatunk, hogy sok hiba kideríthető, kevesebb a vízelfolyás, ha kétszer olvasunk. Ez tavasszal elmaradt, október lenne a következő hónap, amikor ezt megtennénk, de mivel nem tudjuk, hogy akkor milyen lesz a járvány helyzet, ezért úgy döntöttünk, hogy augusztus hónapban elkezdjük a leolvasásokat. Folyamatosan olvasunk egészen októberig. A leolvasások alkalmával körülbelül négyszáz hibát fedezünk fel. Ezek között vannak kisebbek, de sajnos nagyobbak is. Általában a hibák vízelfolyással járnak, amelyek a fogyasztó vagy a Vízmű terhére íródnak, ezért fontos időben felfedezünk a hibákat. A kollégáim elsősorban a családi házas övezetekben olvasnak, mert általában ott adódik nagyobb probléma. Természetesen a szabályok maximális betartása mellett, vagyis a kollégák maszkot viselnek. A fogyasztóhoz annyi a kérésünk, hogy miután beengedte a szakembert, tartson 2 méteres távolságot tőle. A kollégánk elvégzi a leolvasást, ha hibát észlel, az, ha javítható, kijavítja egyből - emelte ki a vezérigazgató.
-A hibaelhárítás bejelentése telefonon történik, a csapatunk kimegy, s elhárítjuk a problémát - fűzte hozzá, majd elmondta, a tavaszi telefonos és e-mail-es ügyintézés jól működött, a panaszokat a teljesség igénye nélkül elvégeztük.

Képek:

Elérhetőségek: telefon: hétfőtől-péntekig
89/313-455/122 mellék 7.00-15.00 e-mail: info@papaivizmu.hu , levél: 8500 Pápa, Vízmű u. 2.
Az elérhetőségeken az alábbi ügyek intézhetők: átlag-, fizetési mód-, egyéb adat módosítás, elektronikus számla igénylés, mellékmérőcsere bejelentés, csőtörési kérelem benyújtása, igazolások kiadása, hátralékrendezéssel kapcsolatos tájékoztatás, műszaki ügyekben tájékoztatás, tulajdonosváltás, bérlőváltás, egyéb tájékoztatás
Mérőállás diktálás:
89/510-630 üzenetrögzítős telefonszámon 0-24 óráig
Az ügyintézéshez szükséges nyomtatványok megtalálhatóak: www.papaivizmu.hu/ugyfelszolgalat/letoltheto-nyomtatvanyok
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-06 21:22:50

Új rámpa a vasúti aluljáróban


ajánlott cikk főképe

2020-08-30 20:48:25

1 zárlat alá helyezés, 1 zárlat feloldás


ajánlott cikk főképe

2020-09-06 20:32:10

1-gyel csökkent a karanténban lévők száma


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 15:08:50

MOB elnöki látogatás az épülő atlétikai központnál (frissítve)