Szögletből szerzett gólt a PELC játékosa


2020-09-05 13:17:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szögletből szerzett gólt a PELC játékosa főképe
Idei első pápai fordulóját követően egy győzelem és egy döntetlen lett a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es és U17-es csapatának mérlege.

Első hazai mérkőzését játszotta a két pápai alakulat, mely Győrben két győzelemmel kezdte az idényt. Kun-Szabó Attila tanítványainak mostani ellenfele a Hévíz volt. Az U19-es találkozón két gólt és rengeteg kimaradt hazai lehetőséget jegyezhettünk fel az első félidőben, a 16. percben Körmöndi szerezte meg a vezetést a vendéglátóknak, három perccel később azonban jött a hévízi egyenlítés. Szünet után hét perccel egy nem mindennapi góllal került másodszor is előnybe a PELC, Tóth Barnabás tekert egy szögletet a hosszúba. A folytatásban már nem engedte ki a kezéből a meccset a Pápa, Körmöndi és Csányi is betalált, magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott az U19.

PELC U19 - Hévíz 4-1 (1-1) Gsz.: Körmöndi 2, Tóth, Csányi ill. Makacsek-Molnár

Kun-Szabó Attila: A második félidőben vált magabiztossá a győzelmünk, az első játékrészben voltak problémáink, főleg a védekezéssel és a befejezésekkel. 2-1 után már egyértelmű volt a fölényünk és akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna.

Az U17-es pápai csapat Varga és Ruzsás góljával 2-0-ra is vezetett, a hajrá azonban a vendégeknek sikerült jobban és a 73. és 82. percben lőtt góllal 2-2-es döntetlennel ért véget a bajnoki.

A bajnokság Ménfőcsanakon folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-11 11:47:36

MOL Magyar Kupa: Szomszédvári rangadót vív a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-09-23 21:08:25

Az utolsó utáni pillanatban egyenlített a Puskás a Perutz ellen


ajánlott cikk főképe

2020-08-22 12:28:40

Már zajlik a 24 órás futás


ajánlott cikk főképe

2020-08-26 11:51:04

Nyárzáró strandkézilabda torna