Az úton kóborolt, majd ellökte a segítségére sietőt a férfi


2020-09-09 15:13:37  | cikk:  | 


Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folyt nyomozás egy 65 éves férfi ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a sértett Pápán, a Teveli úton haladt 2019. augusztus 1-jén délelőtt, amikor észrevette, hogy vele szemben egy számára idegen személy az úttesten gyalogol a gépkocsik között. A férfihoz ment, hogy a járdára kísérje, ekkor azonban az ismeretlen a sértettet meglökte, aki ennek következtében az út szélén lévő betonozott árokba esett és megsérült. Az ismeretlen ember elment a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, és azonosították a testi sértés okozóját, egy 65 éves pápai lakost, majd gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás alatt kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a sértett életveszélyes sérülést szenvedett az esés során. A pápai férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt eljárás.

Az eljárás vizsgálati szakaszában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 64 éves takácsi lakossal szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a pápai rendőrök lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntett, valamint állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott...

2020-05-02 17:17:03

Lezárt akta: Engedély nélkül tartott fegyverével lőtt le a kutyáját a férfi


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai az ügyben lopás miatt egy 48 éves nőt és 26 éves fiát, orgazdaság miatt pedig egy 57 éves nórápi lakost 23 éves fiával együtt hallgattak ki gyanúsítottként.

Feljelentés érkezett a rendőrségre 2020. július 23-án délelőtt arról, hogy egy Pápa...

2020-07-27 08:11:12

Rendőrkézen a szénabálatolvajok és az orgazdák


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 12:09:05

Kiskocsit lopott a fiú, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 09:13:49

Nyári tábor a megelőzés jegyében