„Az Úr legyen iskolánk, családunk, egyházunk és népünk őriző pásztora” - 479. tanévét zárta a Református Kollégium Gimnáziuma


2010-06-20 19:23:26  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Az Úr legyen iskolánk, családunk, egyházunk és népünk őriző pásztora” - 479. tanévét zárta a Református Kollégium Gimnáziuma főképe
479. tanévét zárta ma délután 2 órakor a pápai Református Kollégium Gimnáziuma a református templomban. Az intézményben 438 tanuló zárta az évet.

Az igét ezúttal Imre Bálint, a Mezőföldi Református Egyházmegye esperese hirdette, majd Köntös László, egyházkerületi lelkészi főjegyző köszöntötte a megjelenteket.

A 2009/2010-es tanévet Kovács Dániel igazgató zárta be.
- Szeptembertől kezdve ötnapos munkarendben folyik majd a tanítás intézményünkben. Tanévenként ezentúl 5 kollégiumi vasárnapot tartunk, s az ezeket megelőző szombatokon lesz majd tanítás. Iskolánk neve szeptembertől változik: Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolája. Tánc-és képzőművészeti tanszakon indul el az öt évfolyamos oktatás az új művészeti szakközépiskolában. A következő, 2010/2011-es tanévet jubileumi tanévvé nyilvánítjuk. Ez a tanév ugyanis az iskola reformációs megalapításától számított 480. valamint a kommunista elbitorlás utáni újraindulástól számított 20. tanév lesz- mondta el az igazgató.
Kovács Dániel végül áldott, szép nyarat és jó pihenést kívánt az iskola minden tanulójának és dolgozójának.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet