MOL Magyar Kupa: Szomszédvári rangadót vív a Perutz FC


2020-09-11 11:47:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


MOL Magyar Kupa: Szomszédvári rangadót vív a Perutz FC főképe
A WKW ETO FC Győr lesz a Perutz FC ellenfele a MOL Magyar Kupa hatodik fordulójában.

128 csapat, köztük az első- és a másodosztály teljes mezőnye száll harcba az Európa-liga indulást is jelentő 2021-es címért. A főtáblára az alacsonyabb osztályú együttesek között megyei másodosztályú gárda is kvalifikálta magát.

Az M4 Sport élő műsorában három korábbi Magyar Kupa-győztes, egykori válogatott játékos, Pisont István, Gera Zoltán és Juhász Roland sorsolta ki a 2020-2021. évi Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó MOL Magyar Kupa 6. fordulójának párosításait. A mezőnyben természetesen ott volt a Perutz FC is, mely az NB II-es pontvadászat 17.helyén álló WKW ETO FC Győrt kapta ellenfeléül.

A fontosabb szabályokról: Amennyiben a két csapat között bajnoki osztálykülönbség van, akkor az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó, így a találkozót Pápán rendezik. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény - függetlenül a csapatok osztályba sorolásától -, akkor 2x15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét sportszervezet azonos számú gólt ér el, vagy nem esik gól, a továbbjutás tizenegyesrúgásokkal dől el.

A mérkőzéseket szeptember 19-én (szombat) vagy szeptember 20-án (vasárnap) 15 órai kezdéssel rendezhetik meg, hitelesített villanyvilágítás esetén a kupamérkőzés későbbi időpontban is megrendezhető. A Perutz FC Győr elleni mérkőzésének pontos időpontja egy-két napon belül válik hivatalossá.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-08-26 12:31:59

Teke: 50 csapat, 200 versenyző az emlékversenyen


ajánlott cikk főképe

2020-08-18 09:14:01

Diszkriminálják a pápai kézilabda-szurkolókat


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen