Lassan, de emelkednek az esetszámok


2020-09-11 19:31:10  | cikk: HuHa  | 


Lassan, de emelkednek az esetszámok főképe
A szeptember 11-én, ma kora délután kapott adatok szerint tovább emelkedett a koronavírussal valamilyen formában érintettek száma - tudtuk meg dr. Áldozó Tamás polgármestertől.

Az elmúlt 24 órában 3 esetben szüntetett meg a hatóság járványügyi megfigyelést, 7 pápai esetében viszont megfigyelést rendelt el - közülük 3-an külföldről érkeztek -, így a csütörtöki 53-ról 57-re nőtt a járványügyi megfigyelés miatt karanténban lévők száma.

Elkülönítést elrendelő határozatokat is adott ki a hatóság 2 személy esetében, ugyanakkor 1 járványügyi elkülönítést feloldottak. Csütörtökről péntekre 1 személyt zárlat alá helyeztek pozitív koronavírus teszt miatt, így 29-re változott a fertőzöttek száma. Eszerint az összes karanténban lévő pápai száma pénteken 103.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-06 17:03:26

Minihotel épül a Várkertfürdőben


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 23:16:25

Bezárják a Vajda Péter Lakótelepi Óvodát is - fertőzött egy kisgyermek


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 13:48:56

Csökkenő karanténszám, növekvő óvodai létszám - dr. Áldozó Tamás polgármester a városi járványhelyzetről


ajánlott cikk főképe

2020-05-21 13:50:45

A tarczys Hatvani Márk országos első helyezett informatikából