Jelentősen megugrott a karanténban lévők száma


2020-09-12 21:30:40  | cikk: HuHa  | 


Jelentősen megugrott a karanténban lévők száma főképe
Pénteki híradásunk óta az elmúlt napoknál nagyobb mértékben emelkedett a járványügyi megfigyelés alatt állók és az igazolt, megerősített esetek száma városunkban. Szeptember 12-én késő délután 32 zárlat van hatályban (megerősített, pozitív eset), 19-en vannak elkülönítés alatt és 102-re emelkedett a járványügyi megfigyelések száma. Ez azt jelenti, hogy összesen 153 érintettje van városunkban a koronavírus-járványnak, míg egy nappal korábban ez a szám 103 volt.

Az elmúlt 24 órában tehát újabb 50 személyt helyezett a hatóság járványügyi megfigyelés alá, de szüntettek is meg megfigyelésről szóló határozatokat, melyek lejártak. Járványügyi elkülönítésről is hoztak határozatokat, de több esetben meg is szüntettek elkülönítéseket. Még péntek este 1 járványügyi zárlatot feloldottak, szombaton viszont 4 újabb esetben rendeltek el zárlatot.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-28 20:43:45

Költségvetés módosítás, intézményi beszámoló, tanulmányi támogatási rendszer


ajánlott cikk főképe

2020-08-31 18:13:16

Dr. Áldozó Tamás: a járványügyi helyzet javuló tendenciát mutat


ajánlott cikk főképe

2020-09-03 19:21:44

13 új megfigyelést rendelt el a hatóság


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 16:12:45

Járványügyi óvintézkedések a Közszolg Nonprofit Kft-nél