Ars Sacra Fesztivál a Pannonia Reformata Múzeumban


2020-09-13 09:43:28  | cikk: Babos Petra  | 


Ars Sacra Fesztivál a Pannonia Reformata Múzeumban főképe
Minden év szeptemberében megszervezik az ország legrangosabb szakrális művészeti ünnepségsorozatát, az Ars Sacra Fesztivált. Az Ars Sacra Fesztivál minden év szeptemberében 9 napon át igaz, örök értékeket kínál- ingyenesen. Idén ez a program szeptember 12-20. között van.
Az Ars Sacra Fesztivál keretein belül, a Fesztivál első napján valósul meg a Nyitott Templomok Napja. Pápán a Nyitott Templomok Napján díjtalan belépővel várták az érdeklődőket a Pannonia Reformata Múzeumban. A református Ótemplom és a „Hajlék az örökkévalóságban” című kiállítás díjtalanul volt látogatható, betartva a járványügyi előírásokat, maszkot viselve és a kézfertőtlenítőt használva.
A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat keretében Mezei László, Pápa város főépítésze előadást tart majd az Ótemplomról és épületegyütteséről Épített örökségünk címmel a Pannonia Reformata udvarán szeptember 19-én.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-11 20:55:03

Augusztus 11. kedd 20.30 óra: nem emelkedett a fertőzöttek száma hétfő este óta


ajánlott cikk főképe

2020-06-01 14:35:36

Új mezőgazdasági gépkereskedés nyílt Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-06-25 16:46:22

Ruha-és lakberendezési adományt hozott a Teuton Lovagrend


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 18:24:01

Egy hét múlva strandolhatunk!