Legyél Te is játékvezető! - indulnak a tanfolyamok


2020-09-15 11:33:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Legyél Te is játékvezető! - indulnak a tanfolyamok főképe
Labdarúgó játékvezetői tanfolyamok indulnak országszerte, így Veszprém megyében is. A játékvezetés szenvedély, életforma, kihívás.

Részvételi feltételek:
- betöltött 14. életév
- erkölcsi bizonyítvány
- a tanfolyam díjának befizetése
- a tanfolyam foglalkozásainak 70 százalékán kötelező a részvétel
- fizikai teszt feltétele az érvényes sportorvosi igazolás

A tanfolyam díja az MLSZ támogatásának köszönhetően több mint 50 százalékkal csökkent: nappali tagozatos diákoknak bruttó 10.160 Ft, felnőtteknek bruttó 12.700 Ft. Az összeg magában foglalja a képzés díját, a vizsgadíjakat, a labdarúgás játékszabályai című könyvet, a képzés elvégzését igazoló okmányt, és egy játékvezetői kártyát. A tanfolyam időtartama: 65 óra

Képzési napok pontos időpontjai a nyitó előadáson kerülnek rögzítésre, várhatóan péntek délután vagy szombat délelőtt.

A tanfolyam nyitó előadásának tervezett időpontja: október 2. (péntek). További információk és jelentkezés a www.jatekvezetoleszek.hu oldalon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-09-23 08:34:05

Elhunyt Timár Tibor