Énekeljétek ti is lelkesen a Himnuszt!- Évzáró az Acsádyban


2010-06-21 16:34:51  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Énekeljétek ti is lelkesen a Himnuszt!- Évzáró az Acsádyban főképe
Ma délelőtt a rossz időjárás miatt a hagyományoktól eltérően az osztálytermekben, az iskolarádión keresztül zajlott le az évzáró az Acsády Ignác Szakképző Iskolában. Az ünnepség, mint minden iskolában, itt is a Himnusz eléneklésével kezdődött. Az iskola igazgatója, Kemény Éva beszédében elmondta, most amikor zajlik a világbajnokság, jó látni, hogy a csapatok szívvel-lélekkel éneklik a meccs előtt a nemzeti éneküket. Csak nálunk vannak sokan, akik hagyták magukkal elhitetni, hogy a magyar himnuszt elénekelni fölösleges dolog. Kemény Éva kiemelte, világos cél, kitartás, akarat, lelkesedés, hazaszeretet, sportszerűség nemcsak a világbajnokok fényűzése, hanem mindazoké, akik saját magukat komolyan veszik. Kihangsúlyozta, ha a diákok elhinnék magukról, hogy többre képesek, valóban többre lennének képesek! Mint minden iskolában itt is jutalmat kaptak a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel és szorgalommal rendelkező diákok és azok is, akik valamilyen versenyen képviselték az iskolát. Dicséret illette azokat is, akik az év során a közösségi életben vállaltak aktív szerepet. A jutalmakat az évzáró után az igazgatónőtől vehették át az arra érdemes tanulók az igazgatói irodában. A bizonyítványok kiosztásával 927 diák számára ért véget az idei tanév az Acsádyban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet