Újra lesz csornai vonat


2010-06-21 21:08:38  | cikk:  | 


Dr. Kovács Zoltán ma délután elhangzott interpellációjára adott válaszában jelentette be Fónagy János államtitkár, hogy öt – korábban bezárt – vasútvonalon újraindul a közlekedés. Az öt vonal között szerepel – többek között a Győr-Veszprém vonal mellett – a Pápa – Szany – Csorna vonal is. A szerelvények július 4-én indulnak újra, a menetrend elsősorban a munkába járáshoz igazodik egyelőre, ősztől pedig figyelembe veszi majd az iskolába járás támasztotta igényeket is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet