Tanévzáró a Tarczyban


2010-06-22 20:03:33  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Tanévzáró a Tarczyban főképe
Ma délután 5 órakor tartották a Tarczy Lajos Általános Iskolában a hagyományos tanévzáró ünnepséget.
A múlt héten már a hetedik és nyolcadik osztályosoknak befejeződött a 2009/2010-es év. A rossz időjárás miatt idén az osztálytermekben, az iskolarádión keresztül zajlott le az ünnepség.
Venczel Csaba beszédében elmondta, 684 tanulónak osztanak év végi bizonyítványt, köztük 50 külföldinek. Az oktató-nevelő munkát 77 pedagógussal végezték, köztük 5 amerikai, 3 svéd, 2 norvég és 2 holland kollégával. A tanulók biztonsága érdekében kiépítettek az iskolában egy éles optikájú térfigyelő kamerarendszert is. Az igazgató végül bemutatta az első osztályos tanítókat, majd a jutalomkönyvek átadására és a bizonyítványok kiosztására került sor.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet