Ligakupa: A Fradival és a Haladással egy csoportban


2010-06-25 09:12:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Ligakupa 2010/2011-es idényének párosításait, a Lombard Pápa a Ferencvárossal és a Haladással került egy csoportba. A csoportban oda-visszavágós rendszerben zajlanak majd a mérkőzések, a csoportgyőztesek jutnak majd be az egyenes kiesési szakaszba, ahol két mérkőzésen dől el a továbbjutás. Az élen végzők a nemzetközi porondon szereplő csapatokat kapják a negyeddöntőben, akik a tavaszi szezonban kapcsolódnak be a küzdelembe. A pápai csapat továbbjutás esetén a Győri ETO-val kerülne szembe.

Csoportbeosztás:
A-csoport: Honvéd, KTE, Szolnok
B-csoport: MTK, Paks, Vasas
C-csoport: Lombard Pápa, FTC, Haladás
D-csoport: Siófok, Kaposvár, Újpest

A csoportmérkőzések időpontjai:
Július 24. szombat
Július 28. szerda
November 3. szerda
November 24. szerda
December 1. szerda
December 8. szerda

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?