Felhívás közlekedési rend változásra


2010-06-25 13:43:12  | cikk:  | 


2010. június 29-től kezdődik a Tókert – Szabadság utca rekonstrukciója. Ettől kezdve a forgalom korlátozására kell számítani a Március 15. tér, Böröczky domb, Tókert utca, Szabadság utca, Gróf út útvonalon. A felújítás várhatóan 2010. augusztus 20-ig tart. A kivitelezés alatt részben félpályás útlezárásra, részben rövidebb időszakokban bizonyos szakaszokon teljes útlezárásokra, valamint sebességkorlátozásra is fel kell készülni. A forgalomkorlátozások helyéről, idejéről a médián keresztül tájékoztatjuk a lakosságot.     2010. június 29-től július 3-ig a Tisztiklub bontása miatt a Tókert utca – Szabadság utca csomópont lezárásra kerül. 2010. június 29-én a Fő utcán, a Március 15. tér és a Deák F. utca között ivóvíz vezeték kiváltási munkák kezdődnek. A tervezett munkák miatt július 5-től a Fő utcáról a Deák F. utcába bekanyarodni nem lehet. Július 5-től a Kossuth utca, Március 15. tér és Deák F. utca közötti szakaszán, valamint a Deák F. utcában forgalmi rend változás lép életbe, a forgalom iránya megváltozik. A Deák F. utca július 5-10-ig a vízvezeték kiváltás idejére zsákutcaként fog működni. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Kossuth utca és a Deák F. utca forgalomirány változása a Böröczky dombi csomópont átépítése miatt végleges lesz. Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy ne az eddig megszokott rutinnak, hanem az aktuális forgalom jelző táblák iránymutatásainak megfelelően vezessenek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-08 19:03:09

Elkezdődtek a beiratkozások a város egyházi óvodáiban


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 14:04:20

Az ötödik elem - megkezdődött a Városi Sportcsarnok felújítása


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:26:05

Az MSZP helyi szervezete felajánlja a segítségét annak, aki igényli


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 19:18:04

A reformátusok is segítséget ajánlanak az idősek ellátásához