Novellaszekér


2010-06-27 01:45:20  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Novellaszekér főképe
A Várkertben, a Református utcán Isten szekere címmel egy különös misszió részese lehet a résztvevő.
- A Sántha Ferenc: Isten a szekéren című novella programunkra azokat várjuk, akik szeretik az irodalmat, a magyar írókat és műveiket. Olyan novellákat választottunk ki, amelyeket helyben el is lehet olvasni, s a közös hallgatás és a jó beszélgetés élményével távozhat a résztvevő. Egy darts táblára kell dobni és amelyiket „kidobja” az érdeklődő, azt a számú novellát fogom a polcról kivenni, majd felülünk a szekérre és ott teológusok és ifisek segítségével felolvassuk a darabot. Összesen 77 novellát hoztunk el - mondta el a Novellaszekér vezetője.
A programot a budapesti teológusok működtetik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet