Gyermek istentisztelet a REND programjai között


2010-06-27 22:32:04  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Gyermek istentisztelet a REND programjai között főképe
A REND harmadik és egyben záró napján délelőtt 10 órától a Nagysátorban gyermek istentiszteletet tartottak.
A Fiatalok Krisztusért Alapítvány munkatársainak vezetésével igemagyarázat, az üzenet közös feldolgozása, éneklés, játékok várták a kicsiket.
Az istentisztelet közben a felvidéki Tábita bábcsoport előadásában az Édenkerti történeteket nézhették meg a gyerekek.
- A felvidéki Hetényről érkeztünk. Mi egy gyülekezeti bábcsoport vagyunk, 16 fővel, melyben 6 éves kortól 17 évesig játszanak a gyerekek. A történetben bibliai eseményeket dolgozunk fel - mondta el Écsi Gyöngyi vezető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet