Kiállítás a református templomban


2010-06-27 22:32:51  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Kiállítás a református templomban főképe
Nyár végéig lesz látható a református templomban az a kiállítás, amely a REND-re meghívott pápai művészeknek a tárlatából áll, a képek témája a gyülekezeti ház építésével és környezetével foglalkozik. Az építkezés során sok pápai és környéki művész bocsátotta árverésre munkáit, hogy az abból befolyt bevétellel támogassa a református gyülekezeti ház elkészülését - tudtuk meg Kerpel Pétertől, aki a kiállítást megnyitotta. A templom falain megjelennek Pesei Petra, Borbély Lajos, Horváth Géza, Mátyás Lajos, Kerpel Péter, Katona György és Kiss László képei is.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet