A Lumen Christi Gospel Kórus koncertje


2010-06-27 22:36:03  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Lumen Christi Gospel Kórus koncertje főképe
Ma délután a REND zárásaként a budapesti Lumen Christi Gospel Kórus koncertjét hallhatták az érdeklődők.
A kórus, melyet fiatal amatőr énekesek és zenészek alkotnak, már 11 éve működik. Előadásukban az Apácashow I-II című filmek betétdalai, illetve tradicionális afro spirituálék átiratai, valamint díjnyertes számok csendültek fel. Különlegességnek számít a világhírű gospel énekes-zeneszerző, Kirk Franklin néhány dala a repertoárjukban.
A koncert végén hatalmas tapsviharral köszönte meg a közönség a közel egyórás muzsikát.

Képek:

A kórusról:
Gospel kórusunk budapesti kötődésű: otthonunk a rákospalotai MÁV-telepi Jézus Szíve Plébánia. A gospel éneklésen túl ifjúsági kórusa is vagyunk templomunknak, ahol minden hónap első vasárnapján, a délelőtti szentmisén éneklünk. A Lumen Christi Gospel kórus vezetője: Gergó Lajos
Forrás: internet
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet