Hivatalos: Tóth és Takács a Lombard játékosa


2010-06-28 18:21:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hivatalos: Tóth és Takács a Lombard játékosa főképe
A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, hiszen immár hivatalos, hogy a korábbi újpesti kedvenc, Tóth Norbert a Lombard Pápánál folytatja pályafutását. A középpályás az évek során megfordult a Haladás, a Videoton, a Vasas, a REAC és a Zalaegerszeg csapataiban is. A magyar labdarúgó-válogatottban 19 alkalommal lépett pályára, ezeken 1 gólt lőtt. A másik friss igazolás az MTK nevelés Takács Péter, aki tagja volt az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet szerzett magyar válogatottnak. Tóth Norbert két évre, míg Takács Péter három évre kötelezte el magát a sárga-feketékhez.
A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága július 2-án készíti el a Soproni Liga valamint a Ligakupa 2010/2011-es kiírásának sorsolását.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság