Isten veled Tiszti Klub! (frissítve 07.02.)


2010-06-28 22:51:19  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Isten veled Tiszti Klub! (frissítve 07.02.) főképe
Június 28-án megkezdődött a Fő tér rekonstrukcióját megelőző beruházás, a Tókert út – Szabadság utca – Gróf út belső tehermentesítő építése.  A projekt a Szabadság utca mindkét végébe körforgalmi csomópontot tartalmaz, s emiatt kell elbontani  a közel húsz éve bezárt, omladozó Tiszti Klubot. A bontást fotósorozattal dokumentáljuk, s ezekkel a fényképekkel búcsúzunk az egykor  iskolai báloknak, érettségi banketteknek, remek összejöveteleknek helyet biztosító épülettől. Ha van emlékük, írják meg hozzászólásban, ha van régi képük, hozzák be szerkesztőségünkbe vagy küldjék el drótpostán!

Kapcsolódó cikk:


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet