Strandkézilabda: Új pápai csapat bontogatja szárnyait


2010-06-29 14:21:22  | cikk:  | 


Strandkézilabda: Új pápai csapat bontogatja szárnyait főképe
A június 20-ai, kétfordulós megyei strandkézilabda bajnokság sikerén felbuzdulva – ahol a Bakonyerdő Elmax Vasas felnőtt csapata bronzérmet szerzett - néhány kézilabdás úgy döntött, hogy a továbbiakban is szeretnék a sportág ezen ágát űzni. Ennek köszönhetően nemrégiben megalakult Róth Gábor edzősködésével a Gabi és a Haverok Beach Handball Club, akik nemsokára Balatonalmádiban mérettetik meg magukat. A részletekről Kapcsándi Zsolt csapatvezetőt kérdeztük.
- Július 10-én utazunk a Balaton partjára, a lebonyolítás értelmében az ország nyolc osztályozójának győztesei Nagyatádon az 1-8.helyért, a második helyezettek a 9-16. hely valamelyikéért szállnak harcba. A csapat gerincét néhány ifi játékossal kiegészülve a Bakonyerdő felnőtt csapatának tagjai alkotják, de Horák Kornél és Monostori Bence személyében két MKB Veszprém utánpótlás játékos is erősíti a klubot. Ezúton is szeretném megköszönni a szponzorok segítségét, akik az utazás, a nevezés illetve a szállás költségeit magukra vállalták, ezek - mondanom sem kell - óriási segítséget jelentettek számunkra.
De nem a Gabi és a Haverok Beach Handball Club az egyetlen pápai érdekeltségű együttes az országos bajnokságon, a tornán a Bakonyerdőt erősítő Takács Balázs csapata, a Laza Ladik is rajthoz áll. A tornáról a későbbiekben természetesen részletesen beszámolunk.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:09:40

Leimeiszter Ábel, a színötös úszó


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 15:00:01

Gyermek vízilabda: Négyből négy