Örmény művészek kiállítása a Pedagógus Művelődési Házban


2010-08-10 19:31:09  | cikk: Tóth Tamara  | 


Rádi Róbert művelődési osztályvezető nyitja meg a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat szervezésében magvalósuló kiállítást augusztus 16-án 17 órakor a Pedagógus Művelődési Házban. Ashot Baghdasaryan örmény szobrászművész és Szécsi András kovácsoltvas művész kiállítása augusztus 19-ig tekinthető meg.
Ashot Baghdasaryan több Nemzetközi Fesztiválon nyert díjakat:
Aranymedált 1992-ben, Ravennában Dante Isteni Színjátékának X. Nemzetközi Biennáléján, 1996-ban a II. János Pál pápa érmet a XII. Biennálén, 2001-ben a „Legjobb szobrászművésznek” járó díjat az Örmény Művészek Egyesületétől.
A programra mindenkit szeretettel várnak a szervezők.Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:54:04

A Fenyvesben is dőltek ki fák - folytatni kell a megkezdett munkát


ajánlott cikk főképe

2020-01-16 17:45:15

4 kilogramm kábítószer


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 13:22:38

Jól halad a munka a Városi Sportcsarnoknál


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 20:20:06

Ismét Musica Pannonica Reformata