Csertői: A játékvezető felállította a padlóról a Pápát


2010-08-24 09:51:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csertői: A játékvezető felállította a padlóról a Pápát főképe
A hétvégi, Lombard Pápa – Szombathelyi Haladás mérkőzést követően a vendégek mestere, Csertői Aurél elzárkózott a sajtó elől és nem volt hajlandó a látottak értékelésére. Pár nap elteltével viszont a Vas megyei napilap hasábjain elmondta érzéseit a nyugati rangadóval kapcsolatban.
„Uraltuk a mérkőzést, vezettünk, több helyzetünk akadt, aztán jött az a nevetséges 11-es, amivel a játékvezető felállította a padlóról a Pápát. Majd a hazaiak egy újabb szabálytalan góllal megfordították az állást. A második kamu büntetővel pedig már nem is akarok foglalkozni. Viszont mindent nem kenhetünk a katasztrofálisan teljesítő játékvezetőre. Bármennyit is téved a bíró, azt egy profi futballistának el kell viselnie, nem veszítheti el a fejét - még ha ez olykor kegyetlenül nehéz is. Vagyis a fegyelmezetlenségünkkel mi is sokat tettünk azért, hogy kikapjunk. Házon belül is megvizsgáljuk a Pápán történteket, és amelyik játékosunk rászolgált, az pénzbüntetést kap. Visszatérve a szakmai értékelésre: egyenlő létszámban egyértelműen jobbak voltunk ellenfelünknél, még kettős emberhátrányban is jól tartottuk magunkat, a harmadik kiállítást viszont már nem tudtuk elviselni. Azt egyébként kíváncsian várom, hogy a játékvezetőt eltiltják-e - bár a mi problémáinkat ez nem oldja meg, bizonyára Molnárra és Nagyra, de talán Lattensteinre is hosszabb eltiltás vár. Ha a mérkőzés után leülök a kamerák, mikrofonok elé és őszintén elmondom azt, amit a mérkőzésen láttam, tapasztaltam, akkor bizonyára még súlyosabb büntetést harcoltam volna ki. A kisebbik rosszat választottam...”
vasnepe.hu


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:23:02

70 millió forintra pályázhatnak a sportegyesületek


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket