Ingyenes hallásvizsgálat a Fő téren


2010-08-27 19:00:18  | cikk: Babos Petra  | 


Ingyenes hallásvizsgálatra várták az érdeklődőket ma reggel 6 órától 15 óráig a Fő téren egy győri cég munkatársai.
A családi vállalkozás több mint 50 éve áll a hallássérült emberek szolgálatában. Magyarországon 1993 óta van jelen és országszerte 15 szaküzlettel áll ügyfelei rendelkezésére.
- Másodszor járunk Pápán, igen nagy sikerrel. Sokan kilátogatnak hozzánk és igénybe veszik a vizsgálatot, ami csak tájékoztató jellegű. A halláscsökkenés nem ritka jelenség és lehet vele élni, napjainkban már jól kompenzálható a modern hallókészülékeknek köszönhetően. Egy hallástesztet töltetünk ki, melynek eredményével az audiológusunk a buszban frekvencia specifikusan meg tudja állapítani, hogy milyen mértékű a halláscsökkenés. Akinek pedig rendkívül rossz a hallása, őt a győri Petz Aladár Megyei Kórház Rendelőintézetébe küldjük további vizsgálatra- mondta el Szabó Attila, üzletvezető és hallásakusztikus.
Ingyenes hallásvizsgálatra legközelebb október elején várják a pácienseket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-29 22:26:49

Terítéken a munkajog és a GDPR


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 14:20:02

Tartós élelmiszercsomagok a Máltai Szeretetszolgálattól


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 12:26:31

Gépkocsifeltörőket és unokázós csalókat fogtak el Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 20:34:20

A piros lap mögött, avagy hatósági házi karanténban