Kezdődhet a Várkertfürdő fejlesztése


2010-09-22 21:49:43  | cikk: HuHa  | 


Tegnap megköttetett a Támogatási Szerződés a Várkertfürdő 1,1 milliárd forintos fejlesztésének Európai Uniós támogatásáról – tájékoztatta hírportálunkat Kovács Antal, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. elnök-vezérigazgatója. A Zrt. fürdőfejlesztési terveinek megvalósításához pályázott a Közép-Dunántúli Operatív Program keretén belül kiírt „Régió arculatát meghatározni képes turisztikai vonzerők” című felhívásra, melyet 2010 májusában fogadott be a Támogató. A KDOP 2010. július 19-én kelt támogató levele szerint a Zrt. „A pápai egészség- és fürdőturizmus továbbfejlesztése” című projektjét 428.400.000 Ft-os vissza nem térítendő támogatásban részesítette, s az ezt rögzítő Támogatási Szerződés aláírása történt meg szeptember 21-én. A fürdőfejlesztési projekt tervezett összköltsége Egymilliárd-hetvenegy millió Ft, az Európai Unió és a magyar állam által nyújtott forrás 40 százalékos támogatási intenzitást jelent. Kovács Antal vezérigazgató elmondta, a közbeszerzési eljárás lebonyolítása után, a tervek szerint ez év december elsején kapják meg a munkaterületet a kivitelezők és a jövő évi strandszezonban már birtokba is vehetik a három új szabadtéri medencét a vendégek, a gyógyászati központ pedig 2011 novemberére fog elkészülni.
Mint ismeretes, a Várkertfürdő bővítésével a komplexum vízfelülete ezerötszáz m2-rel nő és megépül az ezerötszáz m2-es új gyógyászati centrum is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-01 21:21:34

A kerek születésnaposokat köszöntötték a nyugdíjasok


ajánlott cikk főképe

2020-04-03 20:18:06

Megérkeztek Kínából az arcmaszkok


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 22:32:07

Éves szakmai tanácskozás a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál