Aszfaltrajzverseny a Tarczyban


2009-10-01 21:42:56  | cikk:  | fotó: Tóth Tamara  | 


Aszfaltrajzverseny a Tarczyban főképe
Tegnap délután 14 órakor 24 kisdiák állt neki lerajzolni az őszről a gondolatatit; a Tarczy Lajos Általános Iskolában immár hagyományosan minden tanév szeptember végén rendezik meg az aszfaltrajzversenyt. Az idei versenyben résztvevő gyerekek két téma közül választhattak, vagy az Ősz a természetben, vagy az Őszi szüret címen rajzoltak. Mindkét épületből az első és második osztályosok közül, osztályonként három gyermek indult a vetélkedőn. A zsűri elnöke Borbély Lajos művész-rajztanár volt, a zsüri további tagjai pedig Tóth Kálmán rajztanár a Munkácsy Mihály Általános Iskolából, Pesei Petra a Református Gimnáziumból és Borbély Lajosné a Tarczy nyugalmazott rajztanára voltak. A négytagú zsűri a következő szempontok alapján öt munkát emelt ki: aki az egy négyzetméternyi aszfaltot legjobban kitöltötte, az ősz színeit legjobban adta vissza és a legplasztikusabban  ábrázolta az őszi munkavégzést. Első helyezett lett Góczán Gréta, második Tóth Regina, a harmadik Présing Zsófia, a negyedik Kovács Virág és az ötödik Cserneczky Laura. Az első öt helyezett színezőt, kifestőt és csokoládét kapott gyönyörű munkájáért, a díjakat Matyasovszky Albertné és Borbély Lajos adták át.

Tóth Tamara


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-01 22:10:21

A bartókosok utcazenével ünnepeltek


ajánlott cikk főképe

2019-06-04 23:29:33

Kávéházi beszélgetések


ajánlott cikk főképe

2019-07-02 12:22:30

Ötödször osztottak bébiételt


ajánlott cikk főképe

2019-07-03 11:48:36

Nincs veszélyben a tapolcafői vízbázis


PÁPA időjárás