Újabb edzőváltás az NB I-ben


2010-10-04 18:25:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb edzőváltás az NB I-ben főképe
Szeptember végén Urbányi István munkáját köszönték meg Kecskeméten, ma pedig szoljon.hu szerint a Szolnok vezetősége szerződést bontott Vágó Attila vezetőedzővel.
- A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt most kéthetes szünet van az első osztályú bajnokságban, ennyi időnk van, hogy megtaláljuk utódját – vélekedett a klub elnöke, Ferencz Gábor.
A Szolnok 62 év után Vágó irányításával jutott fel az élvonalba, ám jelenleg csak a 14. helyről várja a folytatást, mérlegük egy győzelem, két döntetlen, hat vereség. A csapatnál folyó szakmai munkát ideiglenesen Pető Zoltán és Tóth Dénes irányítja, a végleges utódról később döntenek.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-03 11:18:14

Balla DSE: Irány Abu Dhabi!


ajánlott cikk főképe

2019-02-05 15:20:43

Holdújévi közös edzés


ajánlott cikk főképe

2018-10-28 11:20:49

Nem sikerült kihasználni a lehetőségeket


ajánlott cikk főképe

2018-12-11 15:38:49

Véget ért a serdülő bajnokság


PÁPA időjárás