Újabb edzőváltás az NB I-ben


2010-10-04 18:25:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb edzőváltás az NB I-ben főképe
Szeptember végén Urbányi István munkáját köszönték meg Kecskeméten, ma pedig szoljon.hu szerint a Szolnok vezetősége szerződést bontott Vágó Attila vezetőedzővel.
- A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt most kéthetes szünet van az első osztályú bajnokságban, ennyi időnk van, hogy megtaláljuk utódját – vélekedett a klub elnöke, Ferencz Gábor.
A Szolnok 62 év után Vágó irányításával jutott fel az élvonalba, ám jelenleg csak a 14. helyről várja a folytatást, mérlegük egy győzelem, két döntetlen, hat vereség. A csapatnál folyó szakmai munkát ideiglenesen Pető Zoltán és Tóth Dénes irányítja, a végleges utódról később döntenek.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-27 13:52:10

Városi és körzeti asztalitenisz bajnokság


ajánlott cikk főképe

2018-11-05 14:22:54

Győzelemmel búcsúzott az U16


ajánlott cikk főképe

2018-09-29 14:04:58

Drámai hajrá, utolsó másodperces kosárral kapott ki a Pápa


ajánlott cikk főképe

2018-11-06 18:26:48

Amatőr világbajnoki címet szerzett a pápai erőemelő