Újabb edzőváltás az NB I-ben


2010-10-04 18:25:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb edzőváltás az NB I-ben főképe
Szeptember végén Urbányi István munkáját köszönték meg Kecskeméten, ma pedig szoljon.hu szerint a Szolnok vezetősége szerződést bontott Vágó Attila vezetőedzővel.
- A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt most kéthetes szünet van az első osztályú bajnokságban, ennyi időnk van, hogy megtaláljuk utódját – vélekedett a klub elnöke, Ferencz Gábor.
A Szolnok 62 év után Vágó irányításával jutott fel az élvonalba, ám jelenleg csak a 14. helyről várja a folytatást, mérlegük egy győzelem, két döntetlen, hat vereség. A csapatnál folyó szakmai munkát ideiglenesen Pető Zoltán és Tóth Dénes irányítja, a végleges utódról később döntenek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-03 11:01:49

Öt dobogós helyezés az országos tollaslabda diákolimpia döntőn


ajánlott cikk főképe

2019-03-08 14:11:14

Vesztergom Bettina a válogatottság küszöbén


ajánlott cikk főképe

2019-05-02 20:44:10

Tollaslabda: Szabó Sára magyar bajnok


ajánlott cikk főképe

2019-03-23 17:58:55

Kritikán aluli teljesítményt mutatott a Perutz


PÁPA időjárás