Suli-Spuri a Sportcsarnokban


2010-10-05 14:09:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Suli-Spuri a Sportcsarnokban főképe
A Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete október 12-én 16 órától Suli-Spuri elnevezéssel sportos délutánt szervez a Városi Sportcsarnokban. A rendezvényt dr. Kovács Zoltán polgármester nyitja meg, ezt követően a Lombard Pápa labdarúgó csapata a pápai Diákválogatottal méri össze erejét. A barátságos mérkőzést Kassai Viktor FIFA játékvezető dirigálja majd, akinek a lefújást követően egy kötetlen beszélgetés keretében bárki felteheti kérdéseit. Az iskolásokat 17:30-tól akadályversenyre várják a szervezők, ezt követően fellép a Crazy Dance Sporttánc Egyesület, valamint kötélugró- és hastáncbemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők. A napot az versenyek eredményhirdetése és az emléklapok átadása zárja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-25 17:01:32

Utánpótlás foci: Egy győzelem, egy vereség


ajánlott cikk főképe

2019-03-22 13:22:31

Kötelező győzelem vár a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2019-07-17 21:22:52

Felkészülés: Győzelem után vereség


ajánlott cikk főképe

2019-06-21 11:37:15

Kispályás foci: A Spartacus és Nagygyimót nyerte a tavaszi szezont


PÁPA időjárás