Suli-Spuri a Sportcsarnokban


2010-10-05 14:09:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Suli-Spuri a Sportcsarnokban főképe
A Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete október 12-én 16 órától Suli-Spuri elnevezéssel sportos délutánt szervez a Városi Sportcsarnokban. A rendezvényt dr. Kovács Zoltán polgármester nyitja meg, ezt követően a Lombard Pápa labdarúgó csapata a pápai Diákválogatottal méri össze erejét. A barátságos mérkőzést Kassai Viktor FIFA játékvezető dirigálja majd, akinek a lefújást követően egy kötetlen beszélgetés keretében bárki felteheti kérdéseit. Az iskolásokat 17:30-tól akadályversenyre várják a szervezők, ezt követően fellép a Crazy Dance Sporttánc Egyesület, valamint kötélugró- és hastáncbemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők. A napot az versenyek eredményhirdetése és az emléklapok átadása zárja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-17 19:19:51

Megizzadt a tíz emberrel küzdő Perutz FC ellen az Ajka


ajánlott cikk főképe

2019-04-29 16:53:41

Országos egyesített kézilabda torna


ajánlott cikk főképe

2019-03-26 09:25:05

Footgolf szakosztály indulhat Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-03-04 21:10:38

Világbajnok oktatta a pápai judósokat


PÁPA időjárás