Öt éve szűnt meg


2010-10-05 21:03:29  | cikk: Tóth Tamara  | 


2001. szeptember 3-án volt az első adása a városban az első helyi rádiónak. Öt év telt el azóta, hogy megszűnt a pápai és a veszprémi adása a Radio Jamnek. Erre az alkalomra emlékezett és gyűlt össze az egykori helyi rádió valamennyi munkatársa a Gambrinus Étteremben a hétvégén. A négy év alatt, amíg szólt a 92,7 hullámhosszon a rádió, 17 munkatárs dolgozott együtt.  A szomorú apropóból összegyűlt csapatot két meglepetés is várta, két fiatalember egy humoros jelentet adott elő, Szemendhy Zsolt pedig az egykori utolsó adást hozta be emlékül. Az hajdani műsorvezető elmondta, hiányzik a rádió, nagy igény lenne rá, hiszen olyan jellegű helyi rádió azóta sem alakult térségünkben. A rendezvényen részt vett Kelemen Ferenc is, aki egykor a rádió gazdasági vezetője volt. Az utolsó adáson Ákos Bonanza Banzáj koncertjén elhangzott Valami véget ért című dallal hallgatott el a Rádio Jam öt évvel ezelőtt.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-22 21:56:56

Ballagásra helyükre kerülhetnek a griffek - Lehoczky János kovács iparművész műhelyében jártunk


ajánlott cikk főképe

2019-03-17 09:25:55

Bálint János koncertje az Ótemplomban


ajánlott cikk főképe

2019-03-15 10:34:25

Szeretet, nyitottság és humor


ajánlott cikk főképe

2019-03-02 07:18:55

Települések Pápa környékén a középkorban - Előadás a KÉSZ-ben


PÁPA időjárás