Megmozdultak testvérvárosaink


2010-10-22 14:07:41  | cikk: mo  | 


Megmozdultak testvérvárosaink főképe
Losoncról, szlovákiai testvérvárosunkból érkezett ma délben adomány a vörösiszap-katasztrófa károsultjai megsegítésére. A 30 zsugor ásványvizet, 4 doboz tésztát, 3 doboz rizst, 4 doboz nápolyit és két köteg felmosórongyot tartalmazó csomagokat a jövő héten juttatják el az érintett településekre. Pápa Város Önkormányzata valamennyi testvérvárosát megkereste, hogy felhívja figyelmüket a Pápa közelében történt katasztrófára. Leinefelde és Losonc azonnal felléptek az ügy érdekében, Schwetzingen pedig bankszámlaszám után érdeklődött, amelyre pénzt utalhatnak. Leinfelde polgármestere a Toldi Tamással, Devecser polgármesterével történt egyeztetéseket követően jövő héten újabb adományokkal érkezik Pápára, és így ezzel együtt szállítják a katasztrófa sújtotta településekre a losonci felajánlásokat is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-14 17:52:23

Máltai közgyűlés


ajánlott cikk főképe

2019-03-20 17:15:06

Nyílt nap az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2019-04-12 15:16:07

Német hagyományápolás a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2019-02-14 22:26:11

Visszafogott vita a költségvetésről


PÁPA időjárás