Idén is Pápán tartja évadzáró rendezvényét a Magyar Camping és Caravanning Club


2010-10-22 19:02:07  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Idén is Pápán tartja évadzáró rendezvényét a Magyar Camping és Caravanning Club főképe
Pápán a Várkert Termál Kempingben tartja idén is Országos Évadzáró Kempingtalálkozóját a Magyar Camping és Caravanning Club (továbbiakban: MCCC) 2010. október 21-24 között. Magyarország első és egyetlen ötcsillagos követelményeket kielégítő kempingje a Várkert Termál Kemping, amely több nemzetközi kempingszervezettől kiváló minősítést kapott, elsőként a Német Autósklub sorolta ötcsillagos kategóriába. Ma délelőtt tartotta megnyitó ünnepségét a találkozó, ahol Kovács Antal ügyvezető igazgató köszöntötte elsőként a megjelenteket. Mint mondta, nagy megtiszteltetés, hogy a Magyar Camping és Caravanning Club már ötödszörre választja Pápát a rendezvény helyszínéül, ez visszacsatolás, hogy annak idején jól döntöttek, amikor a minőségre szavaztak az építtetők.
Az idei évben az ötödik jubileumi évadot zárják a városban, s egy másik évfordulót is ünnepelnek a kempingezők, hiszen 2010-ben 45 éves lett a Magyar Camping és Caravanning Club. Idén is bővült a kempingezők számára kínált szolgáltatások száma, mivel egyre több gyermekes család csatlakozott a klubhoz, a nap folyamán animációkkal és különböző játékokkal várják a legkisebb kempingezőket a szervezők természetesen szlovák és magyar nyelven egyaránt.
Gyürky László, az MCCC elnöke megnyitó beszédében úgy fogalmazott, amikor Pápára érkezik, mindig kétes érzései vannak, hiszen az egyik szeme sír, a másik szeme pedig nevet. Sír, mert minden évzárót itt tartanak, s ez azt jelenti, hogy egy évvel idősebbek lettek, és nevet, mert nagyon jó érzés a klubvezetésnek, amikor ennyi kempingest lát együtt egy helyen.
Az elnök kihangsúlyozta, hogy szlovák és cseh kempingező klubtagok kezdeményezésére adományokat, elsősorban pénzt gyűjtenek az iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítésére a találkozó ideje alatt. Az összegyűjtött adományt szombaton adják át Kolontár polgármesterének, akit meghívtak a záróünnepségre. Mint mondta, mikor nemzetek acsarkodásától hangos a híradás, akkor beszélhetünk erről is, a három nemzet: a szlovák, cseh és magyar összefogásáról.
A nagyszabású kempinges találkozóra közel 210 egységet várnak az előre leadott jelentkezések alapján a szervezők. A tábortűz, szalonnasütés mellett fellépett ma az erre az alkalomra felállított rendezvénysátorban a Vadvirág Néptáncegyüttes mellett a pápai Musical Stúdió is, a ma estét pedig 19 órától KARAOKE zárja Party Labuda Tiborral szlovák, cseh és magyar zenékkel. Szombaton gulyásparti, vásári forgatag a rendezvénysátorban, animációs foglalkozások, családi vetélkedő, a Rebel Lion tánccsoport műsora és számos meglepetés várja a résztvevőket.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-08 13:19:06

Elkészült a sportpark az Acsády sporttelepén


ajánlott cikk főképe

2018-09-19 19:46:40

Okosan közlekedtek a Nátuskerti ovisok


ajánlott cikk főképe

2018-10-04 14:15:42

Kultúrreggelit szervezett a JMSZK az iskolák számára


ajánlott cikk főképe

2018-07-27 19:49:40

Indulatos véleménycsere a városi piacról