Halad a Fő tér rekonstrukciójának előkészítése


2009-08-11 15:48:03  | cikk:  | 


Halad a Fő tér rekonstrukciójának előkészítése főképe
A projektfejlesztés lépéseit rögzítő útvonal-tervnek megfelelően halad az első fordulóban győztesnek minősített Pápai városközpont funkcióbővítő rehabilitációja elnevezésű (közkeletű nevén: a Fő tér rekonstrukciója) pályázat kidolgozása, tudtuk meg a városházáról. A korábban rendhagyó helyszínen, a Fő téren megtartott közmeghallgatás keretében Kovács Zoltán polgármester és Áldozó Tamás alpolgármester által ismertetett tervezési koncepció alapján a tervezők elkészítették az építési engedélyezési tervdokumentációt, amelyet a megrendelő önkormányzat hamarosan benyújt a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalhoz. A közelmúltban elkészült a Fő térre vonatkozó örökségvédelmi hatástanulmány is, a képvielő-testület június 30-i ülésén pedig megalapította a városfejlesztési kft-t. Utóbbi azért volt fontos lépés, mert ez a társaság fogja levezényelni a közel 2 milliárd forintos beruházást.  

Kapcsolódó cikkek:

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet