Plüssjátékokat ajándékoztak a focisták


2010-10-28 19:27:04  | cikk: mo  | 


Plüssjátékokat ajándékoztak a focisták főképe
Három nagy méretű karton dobozzal érkeztek a Lombard Pápa labdarúgói ma délután a Kópé-várba. A dobozokban kisebb-nagyobb plüssjátékok rejtőztek, melyeket a csapatnak szurkoló családok ajánlottak fel. A Lombard Pápa FC vezetősége és játékosai ugyanis egy felhívást tettek közzé, így gyűlt össze a rengeteg játék. Venczel Balázs, a Lombard Pápa egyik játékosa elmondta, remélik, hogy a gyerekek nagy örömmel használják majd a játékokat, úgy látja, sok gyerek szinte a legújabb játékait ajánlotta fel erre a célja, és nem az elhasznált plüssöket.
A labdarúgócsapattól egyébként nem áll messze a jótékonykodás, legutóbb egy jótékonysági meccset szerveztek a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére.
A Zárda utcai játszóháznak jól jött a segítség, tudtuk meg Berkes Bélánétól, a Kópé-várat fenntartó Vajda Péter Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnökétől. A játszóházat az alapítvány és Pápa Város Önkormányzata működteti, és mindig nagy fejtörést okoz számukra az elhasználódott, ám egyébként nagyon jó minőségű, drága játékok pótlása. Mivel az alapítvány – sajnos – egyre kevesebb támogatót tudhat maga mögött, így szívesen fogadnak bármilyen segítséget, legyen az pénzbeli vagy tárgyi adomány – fogalmazott a kuratóriumi elnök.
A Kópé-vár a téli nyitvatartás szerint, hétköznap és hétvégén 11-18 óráig várja a kikapcsolódni vágyó gyermekeket, a legkisebbektől a legnagyobbakig.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-04 23:00:05

Aki úgy szereti Pápát, hogy tesz érte


ajánlott cikk főképe

2019-01-01 22:12:24

A 100 Tagú Cigányzenekar köszöntötte az új évet


ajánlott cikk főképe

2019-02-11 19:41:04

Koncertek a Református Ótemplomban


ajánlott cikk főképe

2018-09-30 21:26:33

Hetedszer is Pápán találkoztak a cseh kempingesek


PÁPA időjárás