Rangadó előtt a Lombard II


2010-10-29 11:11:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rangadó előtt a Lombard II főképe
A harmadosztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában vasárnap 13:30-tól Nagy Mihály csapata a tabella 3. helyén álló ZTE II-t fogadja a Perutz stadionban. Mindkét gárda eddig remek mérleggel bír, a pápaiak nyolc győzelem, két döntetlennel vezetik a csoportot, míg Balázs Zsolt tanítványai hét győzelem, egy döntetlen, két vereség mellett a dobogó legalsó fokáról várják a kezdő sípszót. Árnyékcsapatunk hétről-hétre olyan teljesítményt nyújt, ami előtt még a legszkeptikusabb szurkolók is megemelhetik kalapjukat. Mondanunk sem kell, az egyik legfőbb rivális ellen óriási fegyvertény lenne az újabb három pont begyűjtése, és erre hazai közegben minden esélye meg is van a Nagy Mihály által vezérelt együttesnek.
- Rangadóra készülünk, amin győzni szeretnénk. Egészséges önbizalommal várjuk a mérkőzést és a forduló után is első helyen akarunk maradni. Nem akarok változtatni a csapaton, bár ez még szombaton este módosulhat.

A forduló további párosításai:
Badacsonytomaj-Tapolca – MTE 1904
Hévíz – Balatonfüred
Várpalota – Celldömölk
Büki TK – Csorna
Sopron – Kőszeg
Répcelak – Lipót
Sárvár - Haladás II

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-09 19:12:53

Perutz FC: Rozmán László távozott, Lengyel Ferenc az új vezetőedző


ajánlott cikk főképe

2019-01-23 11:25:22

Király Botond: Újabb három év Angyalföldön


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 11:26:37

Ismét a PELC volt a legjobb


ajánlott cikk főképe

2019-04-28 19:45:45

Igazságos döntetlen


PÁPA időjárás