Halloween party a Petőfiben


2010-10-29 21:36:51  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Halloween party a Petőfiben főképe
Fergeteges hangulatú Halloween party zajlik ezekben a percekben is a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában, ahol magyar és külföldi diák egyaránt jól mulat.
A discot ezúttal a 11. H osztály szervezte.
- Úgy gondoltuk, hogy idén Halloween alkalmából szervezünk egy bulit. Nem volt kötelező jelmezben megjelenni, de mégis látok néhány „eltévedt” boszorkányt, vámpírt és fekete macskát. Az egyik teremben koktélbár is működik. A szülők segítségének köszönhetően sütit is vásárolhatnak a diákok- mondta el Klózer Tünde, a 11. H osztályfőnöke.
A rendezvény bevételét a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésre ajánlották fel a szervezők.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet PÁPA időjárás