Családi hétvége az ősz jegyében-szünidei programok


2010-10-30 20:39:16  | cikk: Tóth Tamara  | A Jókai Mór Művelődési Központ a szünidő első hétvégéjén családi napra invitált kicsiket és nagyokat egyaránt a Petőfi Moziba ma délután. 15 órától szünidei játszóház kezdődött az ősz jegyében, a mozi előtere zsúfolásig megtelt gyermekekkel, akik többféle minta alapján ablakdíszeket és őszi terményekből különböző dekorációkat készítettek. 17 órakor folytatódott a jókedv, hiszen kezdődött a fiatalok körében jól ismert film, a Shrek a vége, fuss el véle.
A szünidei programok ezzel még nem érnek véget, hiszen november 3-án reggel 8 órakor indul a busz a Jókai Mór Művelődés Központ elől, délelőtt a Budai Vár Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeuma délután pedig Szentendrén a Caprice International Ékszerközpont lesz az uticél.Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet PÁPA időjárás