Villámcsődület a Tisztes Munka Világnapján


2009-10-07 18:20:03  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Villámcsődület a Tisztes Munka Világnapján főképe
A Tisztes Munka Világnapján, október 7-én a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség felhívásához csatlakozva, a Vasas Szakszervezeti Szövetség ötlete alapján az MSZOSZ (Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége) tagszervezetei országszerte villámcsődületekkel (flashmobokkal) hívják fel a figyelmet arra, hogy a szakszervezetek tiltakoznak minden olyan foglalkozatás ellen, ahol az elvégzett munka nincs arányban a kifizetett bérrel.
Az akciónapon egy-egy csoport az ország több városában sípszóra „megfagy” és a következő sípszóig így marad.
E napon 16:30 és 17:00 között hívjuk fel a figyelmet számos városban a munkaerő-kölcsönzés veszélyeire- mondta el Harkai Attila, a HDSZ  pápai elnöke.
A pápai megmozduláson körülbelül harmincan vettek részt, főként a Húsipari Dolgozók Szakszervezetéből. A villámcsődület a Fő téren kezdődött, útvonaluk a Kossuth utcán keresztül az autóbusz pályaudvarig tartott.

Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-24 14:44:58

Ismét jó hangulatban búcsúztatták a nyarat


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 03:35:15

Grőber Attila: Ez a közösség valóban közösség volt


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 20:56:09

Nemzetközi kórusfesztivál Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 17:33:24

Itt az újabb kérdés!


PÁPA időjárás